Vastgoed onderhoud Groningen

Vastgoed onderhoud Groningen

Vastgoed verdient goed onderhoud. Omdat u als beheerder of verhuurder een bepaalde mate van verantwoordelijkheid heeft is het verstandig het vastgoed onderhoud goed te regelen. 

Vastgoed beheer

Het is voor u als vastgoed beheerder dus belangrijk om kwalitatief en goed onderhouden vastgoed aan te bieden. Met totaalonderhoud door Roossien onderhoudsbedrijf bent u verzekerd dat het vastgoed onderhoud goed vakkundig en tegen marktconforme tarieven onderhouden wordt. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw of bijzondere panden met specifieke eigenschappen, Roossien zorgt er voor dat uw vastgoed in topconditie is en blijft.

Flexibel en snel

Huis verkoopklaar maken

Op uw verzoek komen wij natuurlijk geheel vrijblijvend bij u langs en nemen de staat van onderhoud op. De ervaring leert ons dat een fris en goed uitziend huis veel sneller verkoopt. Door kleine gebreken zoals bijvoorbeeld vochtplekken, scheurtjes in het stucwerk, klemmende ramen of deuren te verhelpen wordt door een relatief vaak kleine investering toch het maximale resultaat bereikt.

Neem dus vrijblijvend even contact op en stel uw vraag of doe een voorstel voor een gesprek!

 

Schilder nodig?

Vraag direct uw offerte aan

Offerte aanvragen

Groningerweg 28
9738 AB Groningen
 
Mob.: 06 - 53291694
 
huisVastgoed onderhoud
vastgoed onderhoud
huis
slideslideslideslideslideslideslide