Kozijn in Groningen

Kozijnen ramen en deuren in Groningen

In Groningen zijn veel typen bouwstijlen met diverse kozijnen ramen en deuren.De meeste kozijnen zijn nog altijd van hout en vooral in de bestaande bouw. Doordat u natuurlijk weet hoe belangrijk het schilderwerk is voor het behoudt van uw kozijnen, zorgt u voor regelmatig schilderwerk. Voor dat schilderwerk kan u natuurlijk ook bij ons terecht.

Maar stel dat uw (iets wat we regelmatig zien) kozijn in Groningen aan vervanging toe is.

Kozijnen vervangen Groningen

Om uw kozijnen te vervangen in Groningen dient u rekening te houden met een aantal zaken.

Veel kozijn maten zijn tegenwoordig standaard in Groningen en met name in de nieuwbouw. Echter zijn er veel bestaande woningen met speciale profilering kozijnen die dus niet meer te krijgen zijn. Hiervoor kan u dus goed bij ons terecht. Deze kunnen wij voor u op maat maken.

De voordelen

Wij hebben uw maatwerk kozijn meestal binnen een redelijke termijn gemaakt én afgeschilderd of gegrond. Wij kunnen uw kozijn vakkundig plaatsen en aflakken. Hierdoor heeft u een totaalpakket snel en vakkundig geregeld waarmee u gegarandeerd kosten bespaart.

De voordelen op een rij

Houtrot reparatie en deelvervanging

Veel van de zogenaamde rotte kozijnen, ramen en deuren worden door een aannemer te snel als verloren beschouwen. In de meeste gevallen zijn deze nog heel goed te herstellen met de huidige technieken en dit natuurlijk voor een heel ander kostenplaatje.

Neem dus kontakt op als u ook maar iets heeft met uw kozijnen in Groningen.

 

Schilder nodig?

Vraag direct uw offerte aan

Offerte aanvragen

Groningerweg 28
9738 AB Groningen
 
Mob.: 06 - 53291694
 
slide
slide
huis
slideslideslideslideslideslideslide